Huur je jacuzzi aan huis

  Contactgegevens

  Afspraakdetails

  Houd er rekening mee dat de door u gevraagde datum en tijd mogelijk niet beschikbaar zijn. We nemen contact met u op om uw feitelijke afspraakgegevens te bevestigen.

  jacuzzi-spa-locatie-achtergrond-370x208.jpg
  Jacuzzi thuis met romantisch thema

  Romantisch thema

  Er zijn genoeg mogelijkheden om aan een ander te bewijzen dat je van ze houdt. Een van de gelegenheden kan Valentijnsdag zijn. waarom zou u hem niet verrassen door een jacuzzi met romantisch thema te huren. Je staat er niet altijd bij stil, maar dit kan een heel romantisch idee zijn!
  130
  locatie-jacuzzi-achtergrond-1-370x208.jpg
  Jacuzzi aan huis met jubileumthema

  Jubileumthema

  Je wilt een leuke verrassing geven, een fantastisch verjaardagscadeau, perfect! Heeft u er al aan gedacht om speciaal voor hem/haar een persoonlijke jacuzzi aan huis te huren? Geloof dat dit idee hem de gelukkigste persoon ter wereld zal maken, tenminste tijdens het baden.
  130
  louer-un-jacuzzi-prive-a-domicile-370x208.jpg
  Jaccuzi thuis met thema zomerpret

  Zomerpret thema

  De zomer staat bekend als de tijd van mooi weer en vakantieseizoen. Dus waarom zou u uw vrienden en uzelf niet gelukkig maken door thuis een jacuzzi te huren om te feesten met uw dierbaren en mensen die echt om u geven? Onze huurprijzen voor thuisspa's trotseren alle concurrentie. De service is fantastisch en u zult er geen spijt van krijgen ons te hebben gekozen voor uw jacuzzi-verhuur aan huis. Wij zijn gewoon het beste bedrijf in België voor de verhuur van een persoonlijke jacuzzi aan huis,
  130
  jacuzzi-prive-locatie-370x208.jpg
  Jacuzzi aan huis met feestthema

  Feestthema

  Wil je feesten? dat is geweldig, maar wat heb je bedacht om je feest echt onvergetelijk te maken? Hier is een feestelijk idee dat echt de omweg waard is. Huur je eigen jacuzzi aan huis voor een bescheiden bedrag van 130 euro voor 24 uur. Probeer dit idee uit en u zult er geen spijt van krijgen. Geniet van het feest !!!!
  130

  Een persoonlijke jacuzzi aan huis huren? dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in de verhuur van een jacuzzi aan huis. We hebben een zeer aantrekkelijke prijs en service van hoge kwaliteit. Er zijn verschillende manieren waarop u kunt Neem contact met ons op om uw jacuzzi thuis te huren. U kunt ons direct bellen op +32493371668. U kunt ons ook bereiken via WhatsApp op hetzelfde nummer. Aarzel niet om ons een e-mail te sturen naar het adres info@jacuzzi-location.be om de reservering van uw Spa thuis te maken. Via onze contactpagina kunt u ook zonder problemen contact met ons opnemen om uw jacuzzi rechtstreeks vanuit uw huis te huren. De meest efficiënte en gemakkelijke manier is echter om ons reserveringsformulier voor jacuzzi's voor thuisgebruik bovenaan deze pagina in te vullen.

  Wat betekent verhuur van jacuzzi's aan huis?

  Dit houdt in dat u bij ons een jacuzzi huurt en wij deze bij u thuis komen installeren, en u behoudt deze tijdens uw reservering.

  Wie zorgt voor de installatie van de jacuzzi

  Ons team zorgt uiteraard voor de plaatsing van de jacuzzi en de plaatsing van het decor dat past bij het door u gekozen thema. Uiteindelijk blijft er een functionele jacuzzi over die op je wacht om binnen te komen en plezier te hebben.

  Kunnen we de jacuzzi installeren in een slaapkamer of woonkamer of in de tuin?

  Het antwoord op al deze vragen is ja! de jacuzzi kan bijna in elke kamer binnen of in de tuin worden geïnstalleerd. Het enige wat je nodig hebt is een vrije ruimte van ongeveer 3 vierkante meter. hebben een waterinlaat niet ver weg omdat ons team de jacuzzi met water moet vullen. wij hebben de verlengslangen en het benodigde materiaal ervoor.

  Ben ik verantwoordelijk voor de apparatuur tijdens de huurperiode?

  Ja! de gehuurde apparatuur, in dit geval de jacuzzi, valt tijdens de reserveringsperiode onder de verantwoordelijkheid van de verhuurder. en eventuele schade die daaraan wordt toegebracht, wordt volledig door de klant gedragen.

  Moet ik de reiskosten van de jacuzzi betalen?

  Voor verhuur in de stad Brussel (19 gemeenten) zijn geen extra kosten vereist. Aan de andere kant zijn voor elke jacuzzi-verhuur buiten de stad Brussel reiskosten verschuldigd. Deze vergoeding wordt berekend per aantal kilometers tussen de stad Brussel en de verhuurlocatie aan het tarief van 1 euro per kilometer.

  Hoe kunnen we contact met u opnemen en op welk tijdstip?

  Wij zijn 24/7 makkelijk bereikbaar via Whatsapp op +32493371668 via telefoon op bovenstaand nummer, anders kan u ons ook per sms altijd contacteren op hetzelfde nummer via ons professionele emailadres “info@jacuzzi-location.be” of via de contactformulier op de contactpagina van onze website

  Mag ik echte foto's van je jacuzzi en decoraties zien?

  Natuurlijk! klik gewoon op onze galerijpagina verschillende foto's te zien.

  Zijn uw jacuzzi's van goede kwaliteit?

  Ja! we gebruiken gewoon het beste kwaliteitsproduct dat er op de markt is. We gebruiken alleen Jacuzzi's van Intex.

  EXTRA KOSTEN VOOR AFSTAND IN BRUSSEL EN BUITEN BRUSSEL EN APPARTEMENTNIVEAU;

  Alle jacuzzi-verhuur is onderhevig aan een extra vergoeding, afhankelijk van de locatie van de klant.

  Er zijn geen extra kosten in verband met de afstand voor elke reservering van huur van jacuzzi thuis in de stad Brussel (dit betreft de 19 gemeenten van de hoofdstad) u betaalt slechts 130 euro per 24 uur huur. Aan de andere kant zal elke reservering buiten de stad Brussel een extra afstandskost hebben tegen het tarief van 1 euro per kilometer om de kosten verbonden aan het transport van het materiaal te compenseren. Om de meerprijs te weten, typt u in google Maps de afstand van uw woonplaats en de stad Brussel (stadscentrum op kilometer 0 volgens Google Maps)

  In appartementen of gebouwen zonder lift wordt een toeslag van 5 euro per verdieping gevraagd. Voor mensen die op de begane grond wonen wordt geen toeslag in rekening gebracht.

  EEN AANBETALING IS VEREIST OM DE VERHUUR VAN UW JACUZZI THUIS TE VALIDEREN

  Om de reservering van uw jacuzzi thuis te verzekeren, wordt altijd een aanbetaling van 30 euro gevraagd. Het bedrag van het voorschot kan niet worden gerestitueerd in het geval dat de klant zijn reservering annuleert, dit bedrag compenseert het feit dat wanneer we een reservering hebben voor een bepaalde periode, we verplicht zijn om andere reserveringen over dezelfde periode van tijd afhankelijk van de beschikbaarheid van onze jacuzzi's.

  nl_NLDutch